Follow by Email

Monday, 22 May 2017

Albania: Kaba me Klarinete (Kaba with Clarinet)YouTube video

Lela Familie - Trad./ Lela Familie - Trad./ N'Penxherenë e zotris' sate

Kaba me klarinet and violine, Albanian (pjesa e pare)

Kaba me klarinetë - Laver Bariu

Kaba me Usta Laver Bariu

Gajde - Laver Bariu

Nusja jonë në valle - Laver Bariu

"Laver Bariu (born in Përmet on May 2, 1929, died on January 26, 2014), was an Albanian folk clarinetist and singer. He led his musical group for over 40 years and had an immense influence in teaching new generations the Përmet's saze music" - Wikipedia.

A CD I have ordered, recordings from 1930:


Jonuzi me shoket - Vome Kaba

Zonja Qerine - Mu Ne Bace Tande Njezet (Albania, 1930)

CD Track Listings

  1. Ali Pashe Tepelena - Mati Kola/Shoqnija Vjerdha
  2. Hunde E Bukar - Selim Efendu Me Shoket
  3. Mu Ne Bace Tande Njezet - Zonja Qerine
  4. As Aman Or Syri I Zi! - Jonuzi Islam Me Shoket
  5. Dyzet Kollonata Bera - Risto Pendavini/Rafail Bulgareci
  6. Valle Berace - Jonuzi Me Shoket
  7. Me Pike O Bandill Me Pike - Zonja Qerine
  8. Karajfili Kug Si Gjaku - Peter Bushati/Shoqnija Vjerdha
  9. Nje Lule E Bukar Dolli Nga Xhenti - Risto Pendavini/Rafail Bulgareci
  10. Vome Kaba - Jonuzi Me Shoket
  11. Zogie Ku Me Qenke Ritur - Zonja Qerine/Llaqi Me Shoket
  12. Mos Me Kjani More Shoke - Mati Kola
  13. Edhe Guret E Sokakut Per Ty Bejne Shiqaet - Llaqi Me Shocket
  14. Havazi I Dy Motrave - Llaqi Me Llautte
  15. Zgjate, Zgjate Doren - Risto Pendavini/Rafail Bulgareci
  16. E Qjare E Selim Laze Permetit - Jonuzi Me Shoket
  17. Vikturi Tu Befete Nenja - Jonuzi Me Shoket
  18. Kenge E Dhimitraqit - Zonja Qerine Dhe Rizaj Me Shocket
  19. Elif Allah - Nush Bushati/Shoqnija Vjerdha
  20. Rezonet Bilbili Nga Mali - Risto Pendavini/Rafail Bulgareci


An earlier posting


No comments:

Post a Comment